Britská popová hviezdička Lily Allen len o vlások unikla súdnemu sporu s reggae spevákom Bobby Krayom po potýčke na jednom z pódií karnevalu na londýnskom Notting Hille.

Autorku hitu 'Smile' údajne zachránilo len to, že má také dobré kontakty. Kamery návštevníkov karnevalu zachytili, ako sa podnapitá Lily zvierajúca plechovku piva Guiness počas koncertu Bobbyho Kraya vyškriabala na pódium a snažila sa vytrhnúť mu z ruky mikrofón. Pritom ho postrkovala na kraj pódia až kým sa objav britskej reggae scény nezosypal do krovia. 36-ročný Bobby Kray sa vzápätí vyškriabal naspäť a vylial speváčke jej nápoj na hlavu. Podľa správ denníka The Sun šokovaní diváci spustili nadšený aplauz načo premočená Lily Allen zahanbene ušla z pódia.

Lily Allen je veľkým fanúšikom Bobbyho Kraya, ktorý nedávno vydal svoj debutový album 'Tales from a Skinny White Boy'. Spevák utrpel pri páde menšie zranenia no nemal v pláne speváčku žalovať: "Netuším prečo sa to stalo, Lily a ja sme spolu vždy vychádzali veľmi dobre. Myslím, že ju len príliš pohltil duch karnevalu. Lily z toho vyšla horšie ako ja, lebo ľudia príliš neocenili jej konanie. Nevadí. Porozprávam sa s ňou a nejako to vyriešime. Ale najprv musím upokojiť svoju rodinu. Boli úplne rozzúrení."

Zdroj z Krayovho vydavateľstva Black Allianz však potvrdil, že jeho funkcionári uvažovali o žalobe: "Jediná vec, ktorá nám bráni to urobiť je fakt, že polovica vydavateľstva je s ňou prepojená. Keby to bol ktokoľvek iný, už by sme konali smerom k právnemu vyrovnaniu. Zachovala sa ako hlupaňa."

Zdroj: Contactmusic.com, Soundgenerator.com