Teší to najmä jeho manželku, ktorá sa tak nemusí obávať, že by si frontman kapely Foo Fighters po koncertoch odskakoval na rýchlovky s mladými fanynkami.

Grohlova manželka Jordyn môže svojho slávneho manžela, bývalého bubeníka Nirvany a zakladateľa nemenej úspešnej alternatívnej kapely Foo Fighters, s kľudným svedomím pustiť na turné k novému albumu 'Echoes, Silence, Patience & Grace', ktorý vyjde 25. septembra. Turné sa začne v novembri šnúrou koncertov na Britských ostrovoch.

Jordyn sa však počas cestovania jeho kapely po svete nemusí obávať nevery, pretože jeho brada údajne pôsobí na ženy ako repelent na lietajúci hmyz. 38-ročný Grohl na margo svojho hustého porastu tváre prezradil: "Je to ako by som mal na tvári sprej, ktorý zaisťuje, že sa ženy odo mňa držia stranou. Moja žena to miluje."

Grohlovo prvé manželstvo s fotografkou Jennifer Youngblood, ktoré uzavreli v roku 1993 sa skončilo po štyroch rokoch. Nasledovalo šesť búrlivých rokov až sa napokon so svojou súčasnou manželkou šťastne usadil v Los Angeles. Líder Foo Fighters a producentka televíznej stanice MTV Jordyn Blum sa vzali v auguste 2003 a majú spolu jeden a pol ročnú dcérku Violet Maye.

Zdroj: Contactmusic.com