Televízia Sky News odvysiela 2 skladby z dnešného záverečného koncertu amerického kráľa funku vo Veľkej Británii.

Vysielaním sa pripomenie a oslávi posledný deň Princeovej 21-dňovej rezidentúry v londýnskej O2 Aréne. Prince v priebehu tejto série koncertov zakázal prítomnosť všetkých fotografov a kameramanov, no časť jeho posledného koncertu si budú môcť diváci pozrieť aj na satelitnom kanáli 501 a taktiež na Internete. Hviezdny spevák nevyžaduje finančné vyrovnanie za poskytnutie autorských práv a po exkluzívnej premiére na Sky News budú zábery z koncertu poskytnuté ďalším televíznym staniciam po celom svete.

V stredu 19. septembra Prince fanúšikov i médiá prekvapil na módnej prehliadke návrhára Matthewa Williamsona, ktorý v rámci série podujatí London Fashion Week predvádzal svoje najnovšie modely. Prince, ktorému sa na prehliadke podarilo úplne nepozorovane prekĺznuť až do prvého radu, sa z ničoho nič zjavil na móle a odspieval pieseň 'You Got The Look'. K jeho vystúpeniu okamžite pridali dve modelky, ktoré práve predvádzali Williamsonove modely – vykľuli sa z nich profesionálne tanečnice The Twinz, ktoré ho sprevádzajú na koncertnom turné.

Prekvapení hostia ihneď vyskočili z pohodlných sedadiel miestnosť sa rozžiarila bleskami fotoaparátov. "Veľmi to chcel spraviť a Princeovi sa nehovorí nie." – povedal Williamson pre Reuters TV po skončení šou.

Zdroj: Nme.com, Music-news.com