Sobota 27. októbra sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj koncert legendárnej americkej skupiny De La Soul. Ten sa odohrá v bratislavskom PKO na Nábreží arm. gen. L. Svobodu 3.

Autori hitov ako 'Ring, Ring, Ring', 'Me Myself And I', 'The Magic Number', 'Breakadown', 'All Good', 'Oooh' alebo 'Stakes Is High' sa už tešia na slovenské publikum, ktorému sa predstavia po prvý krát. Členovia skupiny svojim fanúšikom odkazujú, že svojej povesti skvelých koncertných vystúpení, nezostanú nič dlžní.

Umelci Vincent Mason, David Jude Jolicouer a Kelvin Mercer z New Yorku, ktorých celý svet pozná ako De La Soul, sú ocenení cenou Grammy. Počas celej svojej kariéry reprezentujú trend využitia lahodných jazzových samplov v produkcii hip-hopu a na konte majú albumy '3 Feet High And Rising', 'De La Soul Is Dead', 'Buhloone Mindstate', 'Stakes Is High', 'Art Official Intelligence: Mosaic Thump', 'AOI: Bionix' a 'The Grind Date'. Ty si výber toho najlepšieho z nich môžeš prísť vychutnať naživo už túto sobotu.

Vstupenky na toto podujatie si môžeš zabezpečiť v predpredaji na celom území Slovenska, na koncert sa však môžeš dostať i zadarmo, ak skúsiš šťastie v našej súťaži. Máš na to už len 2 dni, tak neváhaj a hraj!

Podujatie sa uskutoční aj za podpory predskupín a dídžejov, ktorí budú ľudí baviť počas celej noci 27. októbra 2007. V sobotu je PKO otvorené už od ôsmej hodiny večernej, čo je o hodinku skôr, ako bolo doteraz známe. Sleduj ďalšie bližšie informácie.