Po prvom beznádejne vypredanom koncerte slovenskej punk'n'rollovej legendy Slobodná Európa v bratislavskom Randal klube v stredu 10. októbra, pridáva kapela ešte jeden špeciálny bonusový koncert v Bratislave.

Ten sa uskutoční znovu v klube Randal v budove YMCA na Karpatskej ulici už vo štvrtok 8. novembra o 21.00 hod. Tento koncert bude bodkou nielen za celou tohtoročnou mimoriadne úspešnou koncertnou sezónou, ale aj za celým takmer dvojročným turné s názvom Bestofka Tour 2006/2007.

Tak ako v októbri, kedy sa na pódiu v podobe hostí objavili bývalý bubeník kapiel Slobodná Európa a Tublatanka Ďuro Černý a speváčka z kapely Živé kvety Lucia Piussi, skupina aj na novembrový koncert chystá zopár prekvapení. Koncert bude znovu bez predkapely, ale tentokrát sa ako hosť po koncerte predstaví so svojim krátkym 30-minútovým programom mladá bratislavská punková formácia Syndrom, v ktorej hrá syn koncertného gitaristu Slobodnej Európy Braňa "Tema" Černáka, Filip.

Vstupenky na tento bonusový bratislavský koncert sú už v predaji nielen v samotnom Randal klube, ale aj na klasických predpredajových miestach ako predajne Dr. Horák, Artfórum, Victory, Rock Extremum a pod., plus v celej sieti Ticketportal. Predpredajová cena je 120,- Sk, na mieste v deň koncertu budú vstupenky stáť 140,- Sk.

Zdroj: RF music agency