Nemecká supermodelka Heidi Klum a jej manžel, britský spevák Seal, sú pripravení zaspievať spoločný duet pri príležitosti prestížnej módnej prehliadky Victoria's Secret.

Známa a populárna dvojica plánuje prekvapivé vystúpenie - chystajú sa zaspievať pieseň 'Wedding Day', ich spoločný duet zo Sealovho prichádzajúceho albumu. Udalosť sa odohrá na móle módnej prehliadky, ktorá sa bude konať v známom hollywoodskom Kodak Theatre.

Zdroj hovorí: ''Heidi to bez problémov dokáže. Má skvelý hlas a od začiatku si doma s manželom spieva. Naozaj to vyzerá tak, že sa to uskutoční.''

Seal už v minulosti spieval na prehliadke, kde sa Heidi objavila ako jedna z modeliek Victoria's Secret.

Hovorca britského speváka sa k situácii vyjadril neurčito: ''Nie som schopný vám potvrdiť, že budú vystupovať spoločne.''

Objavujú sa však aj ďalšie špekulácie, podľa ktorých by na rovnakej akcii mali vystúpiť aj Spice Girls či Kanye West. Priamy prenos sa bude vysielať na televíznej stanici CBS, 15. novembra.

Znovu zjednotená dievčenská skupina - Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton, Mel C and Geri Halliwell by tak týmto krátkym vystúpením, pri príležitosti predstavenia novej kolekcie spodného prádla, neoficiálne odštartovala svoje celosvetové turné.

Zdroj : music-news.com