Rocker Tommy Lee, známy najmä vďaka svojmu medializovanému manželstvu s Pamelou Anderson a ich slávnej videonahrávke z dovolenky, je spoludržiteľom nového svetového rekordu. Ako prvý sa dal tetovať vo výške takmer 14 km nad zemským povrchom počas letu z Kalifornie na východné pobrežie USA do Miami.

Bubeník kapely Mötley Crüe sa počas minulotýždňového letu na každoročnú konferenciu Winter Music Conference nechal v lietadle potetovať svojím obľúbeným umelcom Mariom Barthom. Tommymu k mnohým ďalším tetovaniam na tele pribudol veľký obrázok páva. Vďaka tomuto tetovaniu sa stal Barth držiteľom nového rekordu ako "Človek, ktorý spravil tetovanie v najväčšej nadmorskej výške".

Za svoj zápis do Guinessovej knihy však vďačí najmä Tommymu Lee. "Vlastne som s týmto nápadom prišiel už pred niekoľkými rokmi, a len som proste čakal na správneho človeka, s ktorým by sa to dalo zrealizovať, lebo je to dosť neobvyklé." - povedal Barth, ktorý taktiež priznal, že tetovanie páva na Tommyho telo mu trvalo počas celého letu: "Tetovaciu mašinku som odložil až tesne pred pristátím."

"Mario zo Starlight Tattoo je najlepší tattoo umelec na svete." - povedal Tommy Lee pre denník New York Post. Medzi Barthových klientov patria aj ďalšie hudobné celebrity ako Lenny Kravitz, Ja Rule či Tommyho kolega z kapely Nikki Sixx.

Zdroj: Music-news.com