Raper Nelly, ktorý je známy najmä vďaka svojmu hitu 'Hot In Herre' sa priznal, že na svojom novom albume 'Brass Knuckles' chcel zo všetkých najviac spolupracovať s Bruceom Springsteenom. Folk-rocková legenda by údajne proti takejto neobvyklej spolupráci nič nemala, ale časová vyťaženosť oboch interpretov napokon spoločné nahrávanie neumožnila.

Nelly je však presvedčený, že sa ich sily spoja v štúdiu ešte tento rok, ak sa im podarí nájsť niekoľko dní spoločného voľna. Spoločná skladba by potom vyšla koncom roka na špeciálnej edícii albumu. "Možno ešte dostaneme šancu spraviť niečo spolu. Rozprávali sme sa o tom. Možno to presunieme na dovolenkové obdobie." - povedal raper v sobotu na večierku pri príležitosti odovzdávania cien detskej ankety Nickelodeon Kids Choice Awards v Los Angeles.

Napriek tomu, že spolupráca so Springsteenom sa teda v štandardnom vydaní albumu 'Brass Knuckles' neobjaví, nájdeme na ňom aspoň kolaborácie s R'n'B a hip-hopovými umelcami ako Ciara, Lil Wayne, Akon, LL Cool J či Snoop Dogg. Na prvom singli albumu s názvom 'Party People' Nellymu hosťuje urban popová hviezda Fergie. Skladba by sa mala do rádií dostať v polovici mesiaca a samotný album na pulty hudobných predajní 24. júna.

'Brass Knuckles' je prvým Nellyho albumom od roku 2004, kedy simultánne vydal hneď dva albumy - 'Sweat' a 'Suit', z ktorých sa len v USA dohromady predalo takmer 4 a pol milióna kópií.

Zdroj: Billboard.com, Nme.com, wikipedia.org