3. mája 2008 sa vám v rámci akcie s niekoľkoročnou úspešnou tradíciou – ArtAttack Freestyle Battle, predstaví na samostatnom pódiu s názvom 4elementy stage časť mladých talentov, ktorým sa aj vďaka relácii 4elementy podarilo vryť do povedomia slovenskej hip-hopovej verejnosti. Výber interpretov pritom ovplyvnilo aj samotné prepojenie s akciou ArtAttack Freestyle Battle, ktorej 4elementy venujú počas celého roka zvýšenú pozornosť.

4elementy je názov rádiovej relácie, ktorej už tretí rok ide o to isté - o skutočnú podporu slovenského hip-hopu. Slovko "skutočná" pritom reflektuje hlavná filozofia relácie - vyhľadávať a prezentovať talenty, ktoré majú vysokú perspektívu obohatiť budúci stav elitnej scény. Pravda, aj to je možné len v jedinom prípade – ak talenty nezakapria a budú na sebe makať ďalej.

Niekoľkým z nich sa to už vyplatilo. Koniec koncov, 4elementy ako prvé (!) vyspovedali mnohých, vtedy ešte neznámych, ale dnes už dobre známych a do istej miery aj úspešných interpretov (napr. Old School Brothers, Strapo, Dramatikz, Danosť, Bio, Shomi a mnohých ďalších).

Na 4elementy stage sa tak postupne v skrátených, asi 20 minútových vystúpeniach postavia interpreti z celého Slovenska: Danosť a Gebod z Bratislavy, Dramatikz (Lil Idea, Yaksha, Stopecent) ako skupina spájajúca tri mestá – Ružomberok, Martin a Liptovský Mikuláš, Invázia (Ataker, Grazzel) zo Štúrova, Shomi z Bratislavy, Tretina zo Zlatých Moraviec, Bio a DJ Drobizzzzg z Nitry.

line-up:
Danosť & Gebod
Dramatikz
Invázia
Shomi & Tretina
Bio & DJ Drobizzzzg

Zaparkuj sa na Artattack Freestyle Battle pod 4elementy stage a osláv tak spolu s nimi skutočnú podporu slovenského hip-hopu. Viac informácií o relácii 4elementy nájdete na jej oficiálnych stránkach 4elementy.sk/relacia a Artattack.sk/4elementy.

Zdroj: Artattack.sk