Madonna odhalila ďalšie tajomstvo svojej novinky - na albume 'Hard Candy' sa môžete tešiť na originálne texty, ktoré opisujú okrem iného aj jej vlastné trpké skúsenosti z partnerského života. Album sa na našom trhu objaví už 28. apríla.

Podľa informácií, ktoré vyšli v internetovom vydaní denníka The Sun, v "rozchodovej" skladbe 'Miles Away' odkazuje svojmu bývalému, že bude v poriadku – a on si uvedomí, že bola to najlepšie, čo ho postretlo, až keď bude neskoro. (I'm alright / Don't be sorry, it's true / When I'm gone you'll realise I'm the best thing that ever happened to you.")

V ďalšej, 'Devil Won't Recognize You', si opäť berie na mušku rozchod, ktorý sa pre ňu javí ako jediná alternatíva krachujúceho vzťahu. ("There's something you should know / Angels that surround my heart / Are telling me to let you go / Over and over you're pulling me back to the floor / I should just walk away. I keep on coming back for more")

Problémy s neopätovanou láskou zase reprezentuje pesnička 'She's Not Me'. ("She's reading my books / Stealing my looks and wearing my lingerie / She's got legs up to there and such beautiful hair / Devoted for life, your beautiful wife / She’s not me.")

Na aktuálnom jedenástom radovom albume Hard Candy spolupracovala s Madonnou autorská aj producetská špička hudobného biznisu. Do predaja sa dostane už o 19 dní - 28. apríla 2008.

Madonnine albumy sa stretávajú s veľkých úspechom aj na Slovensku. Pravidelne dosahujú zlaté aj platinové úrovne za predaj. Pilotný singel z 'Hard Candy' – '4 Minutes' (+ Justin Timberlake) je po dvoch týždňoch na 18tej priečke hranosti slovenských rádií.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Kontúr z vydavateľstva Forza Music.