Speváčka zo skupiny Spice Girls, ktorá má dvojročnú dcérku Bluebell plánuje septembrovú svadbu so svojím tanečníkom Ivanom "Flipz" Velezom. Opačné problémy má hviezda country popu Shania Twain, ktorej manželstvo s producentom Robertom "Mutt" Langeom je v troskách.

"Geri má obrovský diamantový prsteň a ešte väčší úsmev na tvári, pretože sa s Ivanom idú vziať." - povedal pre britský bulvárny denník Daily Star nemenovaný zdroj. "Ich vzťah je ako vzdušný vír, ale asi vie čo robí a je jej jedno, či ju niekto bude kritizovať za uponáhľané rozhodnutie. Jej dcéra Ivana zbožňuje a to je jediný názor, na ktorej jej naozaj záleží."

Svadba sa údajne uskutoční v londýnskom kostole St. Bride, ktorý mnohí nazývajú "kostolom novinárov", pretože sa nachádza na Fleet Street, kde v minulosti sídlili budovy mnohých denníkov a vydavateľstiev. Geri sa tam celkom hodí, pretože nedávno začala písať knižné príbehy pre deti.

Geri a Ivan sa stretli počas nedávneho svetového turné zjednotených Spice Girls, kde spoločne vystupovali. 35-ročná speváčka okrem plánovanej svadby vyzradila aj svoje plány adoptovať si dieťa: "Sama mám sestru a rada by som to dopriala aj Bluebell. Myslím, že som schopná milovať ako vlastné aj dieťa, v ktorého žilách nekoluje moja krv. Predtým ako sa mi narodila Bluebell, dávno predtým, som myslela na adopciu. Som otvorená tomu, čo prinesie život."

Úplne iné starosti má Shania Twain. Čaká ju totiž rozvod s Robertom Langeom, s ktorým prežila tretinu svojho života. Potvrdil to tento týždeň jej hovorca Jason Owen: "Shania Twain a jej manžel, hudobný producent Robert "Mutt" Lange, sa po 14 rokoch manželstva rozchádzajú. Je to súkromná záležitosť, ktorú nebudeme viac komentovať."

42-ročná Shania a 59-ročný Robert sa vzali v roku 1993 len šesť mesiacov po tom, ako sa stretli. Majú spolu 6-ročného syna Eja D'Angela. V decembri 2007 speváčka pre magazín Redbook prezradila, že má problém žiť pod drobnohľadom verejnosti a médií, čo sa zrejme v posledných rokoch odrazilo aj na zhoršení jej vzťahu s manželom.

"Dosť som vnútorne bojovala so svojou slávou, bolo pre mňa veľmi ťažké vysporiadať sa s ňou. Byť v žiare reflektorov pre mňa nie je prirodzené..." - priznala Shania, ktorá však po troch rokoch v úzadí plánuje svoju kariéru tento rok opäť rozbehnúť vydaním nového albumu a uvedením vlastného parfému.

Zdroj: Undercover.com.au, wikipedia.org
Foto: Shania-twain.com, Myspace.com/halliwellgeri