O Britskej chlapčenskej hudobnej skupine Take That, ktorá sa po svojom rozpade v roku 1996 dala v roku 2005 opäť dohromady, sa v týchto dňoch objavili informácie o začiatkoch prác na ich novom albume.

Posledný album skupiny s názvom 'Beautiful World’ bol jedným z najlepšie predávaných, keďže len v Británii sa z neho predalo 1,5 milióna kópií a tak skupina už rokuje s nahrávacími spoločnosťami o jeho nástupcovi.

Zdroj pre britské noviny The Sun prezradil: "Take That mali významnú schôdzku s nahrávacou spoločnosťou o ich novom albume a obe strany sú zatiaľ vo fáze rokovania. Začiatky práce na albume by sa tak mohli začať oveľa skôr ako skupina pôvodne plánovala."

Skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange a Howard Donald, si údajne po svojom úspešnom turné po Európe a Británii, ktoré zahŕňalo 49 vystúpení, chcela dopriať pokoj a odpočinok so svojimi rodinami. Preto sú informácie o začiatku prác na novom albume trochu prekvapivé, ale nie nečakané.

Kapela, ktorá sa po svojom návrate na hudobnú scénu dočkala ocenenia v podobe dvojitého víťazstva na BRIT Awards 2008 a to v kategóriách Singel roku (so singlom 'Shine') a Najlepšia koncertná kapela, vydala už aj DVD s albumom 'Beautiful World'. Toto DVD sa stalo zatiaľ najrýchlejšie sa predávajúcim hudobným DVD v histórii, keďže len za prvý týždeň sa predalo 64 000 jeho kópií.

Zdroj : music-news.com