Chris Martin vyhlásil, že spolupráca jeho kapely Coldplay s popovou princeznou Kylie Minogue bude vydaná až na ďalšom albume. Na zaradenie do tracklistu aktuálneho očakávaného albumu 'Viva la Vida' je skladba s názvom 'Lunar' podľa jeho slov "príliš sexi".

Frontman populárnej britskej kapely v rozhovore pre Q Radio vysvetlil, že spolupráca Coldplay s Kylie Minogue, ktorú mnohí fanúšikovia očakávali na novom albume, sa naň jednoducho nehodí. "Fakt, je to proste príliš sexi. Jednak momentálne nemôžeme byť takí sexi a druhá vec je, že to ešte nie je úplne hotové. Je to skladba s názvom Lunar a Kylie je v nej výnimočne brilantná."

31-ročný spevák však verí, že skladba vyjde najneskôr na budúci rok na ďalšom albume. "Na 100% uzrie svetlo sveta a prezradím vám, že to bude v rámci albumu, ktorý vydáme koncom budúceho roka. Predstavujem si to ako song číslo deväť a potom desina bude skladba s názvom Life In Technicolour, ktorá bude nadväzovať na jednu zo skladieb tohto albumu (Viva la Vida) a pekne pre nás ukončí záver dekády."

Celú skladbu údajne napísala Kylie. "Píše väčšinu našich vecí a my navrhujeme väčšinu jej šatov." - zavtipkoval Chris Martin.

Zdroj: Nme.com, Mirror.co.uk