Americká popová speváčka, ktorá má štvormesačného syna Maxa so svojím manželom Jordanom Bratmanom, si želá mať viacej detí, pretože vďaka materstvu sa cíti oveľa lepšie a šťastnejšie.

Keď sa novinári speváčky opýtali, či by chcela ešte ďalšie dieťa, odpovedala: "Oh, určite áno! Rozhodne áno. Absolútne! Materstvo však ku mne príde prirodzene, samo od seba. Ako matka si verím a je to veľmi príjemný pocit. Cítim sa teraz veľmi isto a veľmi sexi ako matka."

Christina tiež prezradila, za čo vďačí svojej dobrej postave, ktorú získala po pôrode veľmi rýchlo späť. Pre americkú televíznu show Extra povedala: "Robím rôzne kardiovaskulárne cvičenia a veľa športujem. Občas si dokonca v telocvični zaboxujem."

27 ročná speváčka nedávno taktiež odhalila, že po pôrode sa jej zväčšilo poprsie, keďže si teraz "musí" kupovať podprsenky veľkosti E. "Toto je jeden z tých úsmevnejších prípadov. Nikdy som si nekupovala takú veľkú podprsenku a keď som to povedala manželovi bol z toho ohromený."

Christina porodila 12. januára cisárskym rezom a aj napriek tomu, že avizovaný cisársky rez prebehol bez komplikácií, Christina po zákroku cítila bolesti a v domácom prostredí sa zotavovala ešte niekoľko týždňov.

Zdroj : music-news.com