Problémová britská speváčka Amy Winehouse, údajne každý týždeň platí tisíc libier (približne 40 000 korún), aby uchránila svojho manžela Blakea Fielder-Civila, pred nebezpečenstvami, ktoré mu hrozia vo väzení.

Speváčka by podľa informácií, ktoré nedávno vyšli na povrch, mala dávať peniaze piatim pracovníkom väzenia, ktorí majú údajne chrániť jej manžela pred ostatnými väzňami. Tí sa naňho údajne zamerali práve kvôli sláve jeho manželky.

Podľa zdroja mu Amy sumou tisíc libier nezabezpečuje len ochranu, ale aj prísun drog. Blake Fielder-Civil si teda vo väzení v Pentonville, popri čakaní na svoj proces, nežije až tak zle.

Anonymný zdroj sa pre britské noviny The Sun vyjadril: "Blake má vo väzení ľudí, ktorí sa oňho starajú. Dostáva pravidelne crack a heroín. Amy za to všetko platí zvonka."

Medzitým sa Amy dostala pod ďalšiu vlnu kritiky, keďže sa objavilo video, na ktorom je pod vplyvom drog a s ďalšou ženou na ňom spieva rasistickú pieseň. Záznam, ktorý spravil Blake, sa dostal na verejnosť práve v čase, keď Amynin otec Mitch vyhlásil, že jeho dcéra svoj boj s drogami vyhráva.

O svojej dcére povedal: "Keby ľudia mohli vidieť skutočný obraz Amy, úplný obraz, nie iba to čo sa píše, uvedomili by si, že nie je stále pod vplyvom drog, ale že je pozitívne naladená, dokonca veselá. Napísala teraz dokonca niektoré fantastické nové piesne a veľmi sa teší, kedy ich vydá."

"Verím tomu, že sa čoskoro úplne uzdraví. Pracuje teraz veľmi tvrdo, stojí za svojim manželom a chcela by si dokonca založiť rodinu. Myslím, že do dvoch rokov, bude úplne zdravá a pripravená na deti. Potom bude jej drogou už len materstvo."

Zdroj : music-news.com