Raper Snoop Dogg odkázal R'n'B hviezde Beyoncé Knowles, ktorá sa nedávno vydala za jeho kolegu rapera Jay-Z, že by mala "začať robiť deti". Snoop, ktorý má so svojou manželkou Shantay Taylor Broadusovou tri deti, novomanželom odporučil, aby sa s rozširením svojej rodiny poponáhľali.

"Povedal som im, abz išli domov a začali robiť deti. Mali by, je to ďalší krok v manželstve, priniesť na svet deti a rozšíriť rodinu, takže dúfam, že sa do toho pustia!" - povedal Snoop pre magazín People.

35-ročný raper tiež prezradil svoj recept na šťastné a dlhotrvajúce manželstvo: "Komunikácia a schopnosť bojovať a postaviť sa po prehre - nedorozumenia vyriešiť vďaka vzájomnému porozumeniu - to je moje tajomstvo."

Beyoncé a o 12 rokov starší Jay-Z sa vzali "tajne" v apríli v New Yorku. Beyoncé ho do manželstva tlačiť nemusela a ešte minulý rok pred uzavretím manželstva povedala, že ho nebude tlačiť ani do otcovstva: "Nemôžete muža tlačiť do ničoho, či je to vzťah, manželstvo alebo deti. Keď bude pripravený, dá vám vedieť."

Zdroj: Music-news.com