Najslávnejší biely raper oficiálne potvrdil správy z posledných dní, že pripravuje materiál na svoj nový album. Stalo sa tak, keď Eminem zavolal do svojho vlastného rádia Shade 45, aby si vystrelil z hosťa práve prebiehajúcej šou ktorým bol LL Cool J.

To sa mu najskôr podarilo, keď dokázal hip-hopového pioniera i moderátora šou spočiatku presvedčiť, že je novým, práve nastupujúcim talentom, ktorý by rád získal nahrávaciu zmluvu. Po chvíľke však telefonujúceho začal LL Cool J upodozrievať, že je Eminem, a mal skutočne pravdu.

Nakoniec sa Eminem priznal a povedal: "Všetko je dobré. Som práve v štúdiu, pracujem na nových skladbách a tak podobne." Nový album Eminema by bol celkovo už jeho piatym štúdiovým albumom. Svoj zatiaľ posledný s názvom 'Encore' vydal v roku 2004. Podľa niektorých zdrojov by sa nový, zatiaľ nepomenovaný album mal na trhu objaviť už koncom tohto roka.

35-ročný raper vystúpi 27. júna na ojedinelom koncerte v londýnskom Hyde Parku. Koncert sa uskutoční v rámci verejnej oslavy 90. narodenín Nelsona Mandelu, na ktorej vystúpia aj Razorlight, Keane, Queen, Annie Lennox, U2, Spice Girls, Sir Paul McCartney a ďalšie hudobné hviezdy.

Zdroj: Nme.com, Worldticketshop.com