Podľa priateľov popovej divy nevydrží jej manželstvo s raperom Nickom Cannonom dlhšie ako šesť mesiacov. Dvojica, v ktorej je Mariah o 11 rokov staršia od svojho manžela, sa zobrala v apríli. Speváčka je údajne taká náročná, že sa s tým Nick nevie vyrovnať. Navyše je terčom posmechu jej priateľov.

Jeden z priateľov 38-ročnej hviezdy pre americký týždenník Life and Style povedal: "Dávam tomuto manželstvu šesť mesiacov, maximálne. Neverím, že vydrží dlhšie. Nick robí všetko čo mu Mariah povie - je ako bábka. Zdá sa, že trávi oveľa viac času v obchodoch s jej kreditnou kartou ako s Mariah samotnou."

"Asistenti a priatelia Mariah ho za jeho chrbtom volajú Whipped Nick ("Poháňaný Nick"). Nemajú voči nemu žiaden rešpekt, pretože je pod jej vplyvom úplne nesvojprávny." - dodal zdroj.

Tieto správy však poprel jeden z Nickových priateľov, ktorý tvrdí, že Mariah a Nick sú perfektný pár. "Mariah potrebuje, aby ju niekto slepo miloval." Dvojica sa vzala nečakane a tajne v apríli tohto roka v Karibiku len mesiac po tom, ako sa spolu začali chodiť. Predtým mala Mariah päťročný vzťah so šéfom nahrávacej spoločnosti Casablanca Records (Universal), Tommym Mottolom.

Zdroj: Music-news.com