Speváčka Whitney Houston si následkom ťažkého fajčenia a užívania drog takmer zničila hlas. Jej spev na začiatku nahrávania nového albumu bol údajne neporovnateľný s tým, vďaka ktorému sa v 90-tych rokoch preslávila.

"Posledné roky veľa fajčila a brala množstvo drog. Jej hlas už takmer nebolo možné rozpoznať." - povedal pre britský denník Daily Mirror nemenovaný zdroj tvrdiac, že sa zúčastnil prvých nahrávaní jej pripravovaného siedmeho štúdiového albumu.

Whitney Houston, ktorú v minulosti kvôli jej hlasovému rozsahu piatich oktáv označili slovami "The Voice", bola následne čelným predstaviteľom svojho vydavateľstva Arista Records, Cliveom Davisom, poslaná na hodiny spevu, vďaka ktorým svoj hlas už údajne dostáva opäť do formy.

"Vydavateľstvo minulo tisíce dolárov, aby jej navrátili stratený hlas. Ale teraz znie úžasne - každého zloží na kolená." - dodal zdroj. Comebackový album, ktorý bude jej prvou štúdiovou dlhohrajúcou nahrávkou po zatiaľ poslednej, vianočnej platni 'One Wish: The Holiday Album' (2003), by sa mal na trhu objaviť v novembri.

V roku 2006 sestra jej ex-manžela Bobbyho, Tina Brown, médiám prezradila, že Whitney žila v špine a biede a bola beznádejne závislá na kokaíne. V jednom z amerických magazínov dokonca zverejnila aj sériu fotografií, ktoré kedysi slávnu speváčku zobrazili v kúpeľni plnej príslušenstva na prípravu a dávkovanie omamných látok, medzi ktorými nechýbala ani sklenená fajočka na crack.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston