Divadelný a filmový herec, spevák, ale hlavne neprehliadnuteľná osobnosť slovenského kultúrneho diania, Robo Roth, bude moderátorom festivalu Minikvas. V Modre na kúpalisku sa počas budúceho víkendu 22. a 23. augusta nebude ozývať iba Rothove hovorené slovo. V závere Minikvasu Robo zaspieva niekoľko pesničiek s kapelou Pii Jem & Matelko & Malevil.

Unikátne spojenie herca a alternatívnej kapely prišlo celkom náhodou. Robo Roth je dlhoročným priateľom "hodokvasníkov", jeho hlas počuť v spotoch k Hodokvasu i Minikvasu.

Súhlas s účinkovaním na koncerte kapely Pii Jem & Matelko & Malevil bol teda čistým stelesnením hesla "punk's not dead". Robo Roth sa na Minikvase ukáže ako správny čerstvý ženáč aj s krásnou mladomanželkou.

Modranský Minikvas toho však ponúka ešte omnoho viac - návštevníkov čakajú koncerty skvelých kapiel, bazén nonstop zadarmo, projekcia filmov v modranskom kine, štýlová čajovňa, ale aj prvá tohtoročná koštofka modranského burčiaku. Festivalový areál sa pre najvernejších otvára už vo štvrtok večer o 18:00.

Na hudobnom pódiu vystúpia kapely ako Tata Bojs (cz), Polemic, The Prostitutes (cz), Puding Pani Elvisovej, Paradox, Lavagance, Fastfood (cz), HT, Ear Drum Kru, Ján Ponka Duban či Slobodná Európa. Chýbať nebudú DJ-i z Rádia FM, obľúbený tanečný stan Cafe del Fun, krásna čajovňa s relaxačnými vankúšikmi a príjemnou hudbou.

Predstavia sa aj úspešné kapely z projektu mladých talentov Blast:Beat – Kamorthon, The Paranoid a Punk Funk Genius. Toto všetko zastrešené silou veľkého Hodokvasu sľubuje skvelý záver leta - návrat na miesto, kde sa to celé začalo.

Dvojdňové vstupenky sú v sieti Ticketportal dostupné za 299,- Sk do vyčerpania zásob.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Nova Music Entertainment. Viac informácií nájdete na stránkach www.minikvas.sk a www.myspace.com/minikvas.