Držiteľ dvoch cien Grammy, kapela Linkin Park, vydá 24. novembra CD+DVD záznam z koncertu v anglickom Milton Keynes, ktorý ponesie názov 'Road to Revolution'. Na CD nájdete 17 skladieb americkej kapely v živom prevedení. Záznam z rovnakého koncertu, no samozrejme obohatený o obraz, ponúkne aj live DVD.

Záznam vznikol 29. júna v rámci ich Projekt Revolution Tour na triumfálnej show v legendárnom Milton Keynes v Anglicku, ktorú sledovalo viac než 50 tisíc nadšených fanúšikov.

"Počas posledných pár rokov sme odohrali viac než dvesto Projekt Rev koncertov pre stovky a tisíce fanúšikov a aj keď všetky z týchto koncertov boli špeciálne, Milton Keynes bol zo všetkých najpamätnejší." - hovorí spevák Chester Bennington. "Bola to jedna z nocí, kedy sa kapela a publikum spojili do jedného celku a chceli sme sa s touto skúsenosťou podeliť s fanúšikmi, ktorí tam nemohli byť s nami."

CD+DVD vyjde v netradičnom recyklovateľnom "eco-friendly" obale a bude obsahovať viaceré zatiaľ utajené bonusy plus špeciálny booklet s exkluzívnymi, ešte neuverejnenými live fotografiami skupiny.

'Road to Revolution' vonkoncom nestavia len na klasických hitoch Linkin Park ako 'Breaking The Habit' či 'Crawling' alebo na špeciálnych vystúpeniach s raperom Jay-Z 'Jigga What/Faint' a 'Numb/Encore'. Medzi highlithty patria aj ich novinky, vrátane aktuálneho úspešného singla 'Leave Out All The Rest'.

Kompletný zoznam skladieb na live CD a DVD 'Road to Revolution':

1. 'One Step Closer'
2. 'From The Inside'
3. 'No More Sorrow'
4. 'Given Up'
5. 'Lying From You'
6. 'Hands Held High'
7. 'Leave Out All the Rest'
8. 'Numb'
9. 'The Little Things Give You Away'
10. 'Breaking the Habit'
11. 'Shadow of the Day'
12. 'Crawling'
13. 'In the End'
14. 'Pushing Me Away'
15. 'What I've Done'
16. 'Numb/Encore' (feat. Jay-Z)
17. 'Jigga What/Faint' (feat. Jay-Z)

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Brožek z vydavateľstva Forza / Warner Music.

Súvisiaci interpreti: Linkin Park