Anita Soul sa ako sólová speváčka naposledy veľmi úspešne predstavila na nedávno skončených Bratislavských jazzových dňoch. Ak sa vám jej vystúpenie páčilo, môžete sa aj vy tešiť na jej debutový sólový album, na ktorého príprave mladá speváčka v súčasnosti pracuje. Album by mal vyjsť začiatkom roka 2009.

Anita Soul sa do povedomia širšej verejnosti dostala najmä vďaka tanečnej šou Bailando, o skvelý hudobný zážitok sa postarala aj v projekte Hit storočia, v ktorom sa predstavila s piesňou 'Láska'. Momentálne pripravuje vlastné CD, na ktorom sa ako producent podieľa jej dvorný klavirista Eugen Vizváry alias "Šiesty zmysel".

Na nahrávaní sa zúčastnili známi slovenskí muzikanti, ktorí s ňou vystúpili aj pred publikom BJD - bubeník Martin Valihora, bratia Michal a Štefan Bugalovci či basgitarista Juraj Griglák. Pozvanie na spoluprácu v jednej zo skladieb albumu prijal aj raper Rytmus.

Okrem piesní so slovenskými textami sa na albume objaví i niekoľko anglických skladieb. "Rada by som CD predstavila aj publiku za hranicami Slovenska, a preto naň určite zaradíme aj pesničky s anglickými textami," prezradila talentovaná speváčka.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Martina Baranová, manažérka speváčky.

Foto: PR, Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Anita Soul