Anglický spevák Craig David, ktorý má na konte už štyri štúdiové albumy s predajnosťou vyše 13 miliónov kusov na celom svete, sa rozhodol vydať nový album. Ten vychádza práve dnes.

Nejde však o album s novými piesňami, ale ako napovedá už samotný názov 'Greatest Hits', je to výber spevákových najlepších skladieb, ktoré počas svojej kariéry nahral. 27-ročný muzikant sa presadil na hudobnej scéne hneď so svojim prvým albumom s názvom 'Born to Do It', z ktorého sa najmä pieseň 'Rewind' stala hitom. Ani tá na výberovom albume samozrejme nechýba.

Album s Craigovými najlepšími piesňami sa do predaja dostáva dnes, teda 24. novembra a vydáva ho Warner Bros. Records. Týždeň pred jeho vydaním sa do obchodov dostal aj nový singel s názvom 'Insomnia'. Druhou z noviniek na albume je spolupráca mladými talentami Tinchy Stryderom Ritou Ora 'Where's Your Love'.

Jeden z najúspešnejších anglických spevákov posledného desaťročia pôsobí na hudobnej scéne od roku 1999 a počas svojej kariéry získal napríklad štyri MOBO Awards, tri prestížne ceny Ivor Novello Awards a dve ceny MTV Europe Awards.

Zoznam skladieb na albume 'Greatest Hits':

1. Fill Me In
2. 7 Days
3. Rise & Fall (feat. Sting)
4. Insomnia
5. What's Your Flava?
6. Walking Away
7. Where's Your Love (feat. Tinchy Stryder & Rita Ora)
8. You Don't Miss Your Water ('Til the Well Runs Dry)
9. All The Way
10. Just Your Imagination
11. Don't Love You No More (I'm Sorry)
12. 6 of 1 Thing
13. Hidden Agenda
14. Rewind
15. Hot Stuff (Let's Dance)

Zdroj: Music-news.com