Znovu sformovaná americká kapela New Kids On The Block takmer prišla o svojho člena Donnieho Wahlberga. Ten skoro zomrel vo svojom aute, keď po ceste domov zaspal za volantom.

39-ročný spevák prezradil, že jeho spánok za volantom je možno aj odrazom únavy z koncertov, ktoré kapela v poslednej dobe odohrala. Jedna z prvých chlapčenských kapiel, ktorá sa znovu sformovala po štrnástich rokoch, odohrala od svojho návratu už množstvo koncertov.

Keď sa Donnie vracal z jedného z nich, na krátky okamih v mikrospánku zavrel oči pri šoférovaní a takmer so svojim autom nabúral. Stalo sa tak minulý týždeň pri jeho ceste zo San Diega. "Skoro som rozbil celé svoje auto, keď som sa minulý týždeň vracal z koncertu. Šoféroval som zo San Diega do Los Angeles. Bol som na ceste už tri hodiny, celé moje telo bolo unavené a zrazu sa mi začali zatvárať oči. Na chvíľu som určite zaspal za volantom a k tomu všetkému ešte aj pršalo." priznal Donnie.

"Bol to pre mňa šok a od tej chvíle som sa už sústredil na jazdu oveľa viac. Som jednoducho strašne unavený." Donnie nie je jediný člen skupiny, ktorý sa cíti z koncertovania unavený. Jordan Knight odhalil, že skupina využíva masírovanie ako spôsob uvoľnenia. "Aj keď sme všetci veľmi unavení, máme vždy k dispozícii masérky, ktoré nám dokážu pomôcť. Musíme sa o seba starať lepšie ako doteraz." prezradil Knight pre britský denník Daily Star.

Zdroj: Music-news.com