Podľa najnovších bulvárnych správ prežíva manželský pár Jennifer Lopez a Marc Anthony krušné obdobie. Obaja boli v poslednom čase videní bez svojich svadobných prsteňov a podľa viacerých zdrojov blízkych ich rodine to medzi nimi v poslednom čase poriadne škrípe.

Jennifer Lopez bola minulý týždeň na premiére filmu The Curious Case of Benjamin Button a novinári si všimli, že nielenže so sebou nemala manžela, s ktorým boli ešte pred pár mesiacmi ako hrdličky, ale nechala doma aj svadobný prsteň. Marc Anthony sa zase v posledných týždňoch premával po Las Vegas bez svojho prsteňa.

Začalo sa preto hovoriť o ich možnej manželskej kríze a podľa magazínu US Weekly "viaceré zdroje" potvrdili, že ich manželstvo je v troskách. 39-ročnej Jennifer sa údajne nepáči to, že ju Anthony príliš kontroluje. Vraj jej vyberá šaty, ktoré má nosiť, a sleduje jej telefonické hovory.

Bulvárom sa však prepletie všeličo a utorková spoločná návšteva manželov v reštaurácii v Los Angeles, pri odchode z ktorej sa šťastne držali za ruky, naznačuje, že to až také tragické nebude. Prominentný manželský pár len pred 10 mesiacmi privítal na svet svoje dvojičky Maxa a Emme.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Jennifer Lopez, Marc Anthony