Novinka americkej popovej senzácie Katy Perry nesie názov 'Thinking Of You' a je to klasická pop rocková balada. Ako singel sa do predaja dostane síce až 9. februára, no už je vonku videoklip k piesni. Dokonca hneď dva videoklipy!

Skladba 'Thinking Of You' je jednou z troch piesní z albumu 'One of the Boys', ktoré si Katy napísala úplne sama. Po úspešných singloch 'I Kissed a Girl', 'Hot'n'Cold' a 'One of the Boys' vyjde 'Thinking Of You' ako štvrtý oficiálny singel jej albumového debutu.

Možno práve preto, že jej predchádzajúci singel sa videoklipu nedočkal, vznikli k novinke hneď dve videá, aby to fanúšikom vynahradila... Ich oficiálny príbeh je však taký, že jeden z videoklipov bol nakrútený ešte v roku 2007 a bol len jednoduchým videom, ktoré pre Katy nakrútil jej kamarát a ktoré sa nikdy nemalo dostať na verejnosť. To sa samozrejme nepodarilo - je ho takpovediac "plný internet".


Katy Perry - 'Thinking Of You' (neoficiálna verzia videoklipu)

Vyššie uvedený videoklip síce vyzerá ako oficiálne video, no už na prvý pohľad je jasné, že jeho nová "retro" verzia v réžii Melinu Matsoukasa (Beyoncé, Ne-Yo, Snoop Dogg, Kylie Minogue,...) je predsa len o niečo oficiálnejšia. A celkom zjavne aj drahšia...


Katy Perry - 'Thinking Of You' (oficiálna verzia videoklipu)

Ešte predtým, ako bude nový singel uvedený na trh, odohrá Katy Perry tri vypredané koncerty vo Veľkej Británii. Na britské ostrovy sa vráti začiatkom júna, kedy ju tam čaká ďalších päť koncertov v niekoľkotisícových koncertných sálach. Či sa v dohľadnej dobe chystá aj na európske turné je zatiaľ vo hviezdach...

Zdroj: Katyperry.com, Contactmusic.com, Dailymotion.com, wikipedia.org
Foto: Katyperry.com

Súvisiaci interpreti: Katy Perry