Britská speváčka si údajne ostrov Svätá Lucia, kde dovolenkuje už od decembra, zamilovala natoľko, že sa chce do Karibiku presťahovať natrvalo. Navyše podľa slov jej blízkeho zdroja vyhlasuje, že by svoj nový album chcela nahrať na Jamajke.

Amy Winehouse verí, že na Karibských ostrovoch, ktoré sú dostatočne známe aj vďaka kvalitnej marihuane, sa vyhne nástrahám, ktoré ju čakajú doma v Británii.

"Amy prežíva na Svätej Lucii najlepšie dni svojho života a nechce, aby to skončilo. Vyzerá a cíti sa oveľa lepšie a obáva sa zlých vplyvov, ktoré ju čakajú v Londýne. Už napísala poriadny kus svojho nového albumu a povedala šéfom (svojho vydavateľstva), že ho chce ísť nahrať na Jamajku," uviedol anonymný zdroj blízky speváčke pre britský bulvárny denník The Sun.

Odpoveď od predstaviteľov Island Records bola údajne pozitívna, no zároveň vyslovili obavy z toho, že na Jamajke budú drogy rovnako pre ňu dostupné ako v Londýne. "Radi jej zabezpečia štúdio, pokiaľ sa jej stav bude zlepšovať a bude sa sústrediť na prácu," dodal zdroj.

Amy Winehouse by sa mala tento mesiac vrátiť na krátky čas do Londýna a následne odletí naspäť do Karibiku.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse