Na webovej stránke TMZ.com sa včera večer objavila šokujúca fotografia, ktorá dosvedčuje, že udalosti, o ktorých sa hovorí v posledných dňoch, sú naozaj pravdivé. Chris Brown svoju priateľku Rihannu pri hádke naozaj vôbec nešetril.

Na zničenej tvári mladej speváčky, ktorá práve dnes, zrejme v nie príliš dobrej nálade, oslavuje 20. narodeniny, sú zreteľné rany od pästných úderov - na čele má nepríjemne vyzerajúce modriny a jej pery sú viditeľne opuchnuté.

Rihanna napriek obrovskej podpore fanúšikov zrušila nielen svoju narodeninovú oslavu, ale aj všetky plánované vystúpenia. Udalosť však na jej kariéru určite nebude mať z dlhodobého hľadiska taký výrazný dopad ako na útočníka Chrisa Browna.

Jeho skladby boli pár dní po incidente stiahnuté z rotácií všetkých významných amerických rádií a R&B spevák skutočne bude mať čo robiť, aby si opäť získal dôveru svojich fanúšikov. Zatiaľ nepomohol ani jeho nie príliš vydarený pokus o verejné ospravedlnenie, v ktorom uviedol, že ho to mrzí, ale vinu za svoj čin si odmietol priznať.

19-ročný spevák si údajne na zlepšenie svojej reputácie najal Alana Nieroba, ktorému sa v roku 2006 podarilo v médiách očistiť meno známeho herca Mela Gibsona po tom, ako sa dostal do problémov so zákonom kvôli jazde pod vplyvom alkoholu. Domáce násilie však bude aj pre tohto ostrieľaného PR manažéra ťažký oriešok.

Incident sa stal v noci zo 7. na 8. februára a výrazne poznačil 51. ročník Grammy Awards, na ktorých slávnostnom odovzdávaní sa mali obaja interpreti predstaviť naživo. Polícia naďalej celý prípad vyšetruje a Brownovi okrem už zaplatenej kaucie vo výške 50 000 dolárov hrozia ďalšie tresty.

Zdroj: Nme.com, TMZ.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna