Mesiac po napadnutí priateľom Chrisom Brownom Rihanna ďalej pracuje na štvrtej štúdiovej nahrávke. Pre internetovú stránku HipHollywood.com to potvrdil producent a skladateľ Adonis Shropshire. "Ide to skutočne veľmi dobre," uviedol spolupracovník hviezd ako Mariah Carey, Usher, Ciara či Beyoncé.

"Jej útočiskom je podľa mňa hudba. Samozrejme, sú tu spomienky. Ale ona sa snaží hýbať vpred," dodal Shropshire. Chris Brown zaútočil na Rihannu 8. februára. Obvinili ho z napadnutia a vyhrážania sa, za čo mu hrozia štyri roky a osem mesiacov za mrežami. Devätnásťročný spevák sa na losangeleský súd musí najbližšie dostaviť 6. apríla.

Dôvodom napadnutia bola údajne esemeska v spevákovom mobile od neznámej ženy, ktorú si Rihanna prečítala. Brown jej vraj následne buchol hlavu o okno auta a začal ju opakovane udierať. Speváčka údajne takmer stratila vedomie.

Internetová stránka magazínu People takmer tri týždne po incidente informovala, že dvojica je opäť spolu a pred verejnosťou sa ukrýva v dome rapera Seana "Diddyho" Combsa na ostrove Star na Floride.

Problém známej dvojice sa rozhodol riešiť aj Snoop Dogg priamo pred televíznymi kamerami vo svojej šou Dogg After Dark. Okrem speváka a barbadoskej hviezdy do štúdia pozval aj populárneho amerického psychológa Dr. Phila McGrawa. "Určite prídu. A som si istý, že Dr. Phil im nejako poradí," uviedol raper pre internetovú stránku HollyScoop.com.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna