Po šesťročnej prestávke vydáva Julian Marley, syn slávneho Boba Marleyho, svoj tretí album 'Awake'. Inšpiráciou mu bol duch jeho starej mamy, ktorá zomrela v roku 2008. Skladby sú o tom, "čo sa vo svete deje v súčasnosti", uviedol Marley v rozhovore pre časopis Billboard. "V úvodnej skladbe spievam: 'Mnoho rokov sme boli stratení v našich slzách, mnoho rokov hovorili proroci, a stále nevieme nájsť pokoj na duši, kedy sa preberieme," dodal Julian, prezývaný JuJu.

Po šesťročnej prestávke vydáva Julian Marley, syn slávneho Boba Marleyho, svoj tretí album 'Awake'. Inšpiráciou mu bol duch jeho starej mamy, ktorá zomrela v roku 2008. Skladby sú o tom, "čo sa vo svete deje v súčasnosti", uviedol Marley v rozhovore pre časopis Billboard.

"V úvodnej skladbe spievam: 'Mnoho rokov sme boli stratení v našich slzách, mnoho rokov hovorili proroci, a stále nevieme nájsť pokoj na duši, kedy sa preberieme," dodal Julian, prezývaný JuJu.

Koproducentmi novej štúdiovej nahrávky sú spevákovi bratia Damian Marley aka Jr. Gong a Stephen Marley.

"Robiť 'Too Little Too Late' spolu so Stephenom bol veľký zážitok. Je to, ako keď hráme futbal. Nevedel som, čo očakávať, ale páči sa mi, ako to vyšlo. Jr. Gong a ja sme spolupracovali už predtým, ale 'Violence in the Streets' je o tom, ako vidíme násilie na Jamajke či inde. V Anglicku máte 15-ročné deti, ktoré zabíjajú 15-ročné deti a nikto nerozumie, prečo. Je to nedostatkom vzdelania," povedal Marley.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Julian Marley