Speváčku Rihannu predvolali na krížový výsluch v prípade napadnutia a vyhrážania sa R&B spevákom Chrisom Brownom. Jej svedectvo by malo byť kľúčovým bodom vyšetrovania útoku, ktorý sa mal odohrať 8. februára, v predvečer odovzdávania cien Grammy, v Los Angeles.

Rihanna bude musieť 22. júna odpovedať aj na otázky Brownovho právnika Marka Geragosa "Bude tam a na všetko odpovie pravdivo," potvrdil pre magazín People jej advokát Donald Etra. Dvadsaťročný Brown pred súdom vyhlásil, že je nevinný.

Chris Brown zaútočil na Rihannu vo svojom aute. Obvinili ho z napadnutia a vyhrážania sa, za čo mu hrozia štyri roky a osem mesiacov za mrežami. Dôvodom napadnutia bola údajne esemeska v spevákovom mobile od neznámej ženy, ktorú si Rihanna prečítala. Brown jej vraj následne buchol hlavu o okno auta a začal ju opakovane udierať. Speváčka údajne takmer stratila vedomie.

Napriek tomu, že po incidente sa hovorilo o konci spevákovej kariéry, pretože ho prestala hrávať väčšina rádií, momentálne už pripravuje svoj nový album. Spolupracuje na ňom so známym hip-hopovým producentským duom The Runners. Tretia štúdiovka 20-ročnej R&B hviezdy sa bude volať 'Graffiti'.

Prvý singel by mal spevák vydať počas leta. Skladateľ Robert Allen, ktorý na nahrávku prispeje niekoľkými skladbami, prednedávnom uviedol, že CD bude iné ako predchádzajúce 'Chris Brown' (2005) a 'Exclusive' (2007). "Nebude to len R&B," prezradil. V médiách sa dokonca objavili správy, že Brown by mal nahrať aj jednu country skladbu.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna