Michael Jackson ožije! Na bratislavských Pasienkoch 18. a 19. decembra v šou 'Thriller live', ktorú schválil samotný Michael Jackson, odznejú najväčšie hity kráľa popu v podaní broadwayských hviezd.

Michael Jackson ožije! Na bratislavských Pasienkoch 18. a 19. decembra v šou 'Thriller live', ktorú schválil samotný Michael Jackson, odznejú najväčšie hity kráľa popu v podaní broadwayských hviezd.

Muzikál 'Thriller live', ktorého domovskou scénou je londýnsky West End, mal premiéru v roku 2006 a odvtedy už zožal veľký úspech nielen vo Veľkej Británii, ale i v celej Európe. Šou režíruje Gary Lloyd (spolupracoval s takými menami ako Leona Lewis, Will Young či Robbie Williams) a choreografiu zostavil piatimi Grammy ocenený LaVelle Smith Jnr. Na premiére muzikálu sa zúčastnilo množstvo celebrít a aj Jacksonovi súrodenci Tito a La Toya.

Michaela Jacksona netreba zvlášť predstavovať. Svojou hudbou sa zapísal do sŕc mnohých ľudí a zanechal nezaniknuteľnú stopu v histórii svetovej hudby. Počas svojej takmer 45-ročnej kariéry vytvoril obrovské množstvo hitov a krásnych skladieb. Jeho najúspešnejším dielom, ktoré je zároveň najpredávanejším albumom všetkých čias je album 'Thriller', ktorý vyšiel v roku 1982 a predalo sa ho viac ako 100 miliónov kópií. Skladby ako 'Billie Jean', 'Thriller' či 'The Girl Is Mine' pozná takmer každý na svete.

'Thriller live' prenesie divákov do temných miest Hollywoodu, kde sú ľudia brutálne napadaní skupinou diabolských zombií, na čele so zlým Domom Sheldonom a "Dirty" nenávistnou Dianou. Posledný, kto zostal nažive - Ben, Annie a Billie Jean - musia zachrániť svet a obnoviť mier na Zemi. K tomu, aby zvíťazili, potrebujú pomoc legendárneho tvora, ktorým nie je nikto iný ako Michael Jackson. Oni však netušia, či je tvor skutočný, alebo len mýtus.

'Thriller live' je originálny muzikál o živote najvýznamnejšieho speváka všetkých čias. Niekoľko tuctov spevákov a tanečníkov, gospelových súborov v dvojhodinovej šou s live kapelou a hitmi ako 'I Want You Back', 'I'll Be There', 'Show You The Way To Go', 'Can You Feel It', 'Rock With You', 'Billie Jean', 'Beat It' či 'Earth Song' je zárukou jedinečnej šou a nezabudnuteľného zážitku, ktorú by nemal premeškať žiadny fanúšik Michaela Jacksona a dobrej hudby.

Oficiálna webstránka muzikálu ThrillerLive.com

Informácie poskytla redakcii portálu Hudba.sk Silvia Turnerová.

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson