Druhému kolu súťaže Vytiahni svoj majk jednoznačne kraľovali Levo a Nytomas a zvíťazili s veľkým náskokom. Pridali sa tak k postupujúcim z predchádzajúceho kola, interpretom Zakilo a Rebelko a Retorik ft. Anavrin.

Aj napriek tomu, že už máme štyroch finalistov, mali by ste vedieť, že do finále sa ich dostane až desať!

Čakajú nás ešte 3 kolá predtým, ako spustíme hlasovanie pre absolútne finále. Ak sa vám zdá, že úroveň pesničiek v súťaži Vytiahni svoj majk! stále stúpa, nemýlite sa! Porota zložená zo skupiny AMO, speváčky Mishy, speváka Roba Pappa a tanečníka a choreografa Milana Kereša, má každý týžden stále viac práce s výberom prihlásených do súťaže.

"Rozhodli sme sa tretie kolo trochu odľahčiť a vybrali sme tam aj recesné pesničky," zhodli sa členovia AMO Viktor Hazard, Moe a Opak. O tom či ľudia pochopia nadhľad a dôvtip poroty do výberu tretieho kola sa presvedčíte sami na stránke VytiahniSvojMajk.sk.

Súťažiacim odporúčame, aby si nenechávali nahrávky doma na poslednú chvíľu a posielali čo najskôr a hlavne podľa pravidiel súťaže, ktoré tiež nájdetete na stránke.

Zúčastni sa a rozhodni aj ty, ktorí dvaja šťastlivci posúpia do finále z tohto týždňa ako ďalší. Hlasovať môžete takisto na VytiahniSvojMajk.sk.

Finalisti, ktorí postúpili z 2. kola sú:

- Levo z Nitry s pesničkou 'Nikdy to nevzdávaj' s počtom hlasov 611
- Nytomas z Prešova s pesničkou 'Buenos Aeres' s počtom hlasov 549.

Porota vybrala do tretieho kola:

- Elpe a Denis - 'Ži a nechaj žiř'
- Ničo iné - 'Násťroční v Bratislave'
- Skeptik - 'Dôsledok tepla'
- Drifty - 'Ten pravý'
- Forma - 'Co by kdyby'
- J4sp3r - 'Pre Emila na pamiatku'
- Občan z davu - 'Nevolaj ma neger'
- Stopa - 'Terra bozin'
- Tracy - 'Víly'
- YBA1 - 'Čierna vrana'

Zdroj: Opak