Bývalému finalistovi tretej série súťaže Slovensko hľadá Superstar, Martinovi Konrádovi, v najbližších dňoch vychádza debutové CD. Na albume s názvom 'Sám sebou' sa nachádza 9 skladieb, sedem so slovenskými textami a dve v angličtine. Autorsky sa na tvorbe hudby spolu s Martinom podieľal aj jeho producent Peter Dobrík. Autorom väčšiny textov je samotný Martin, na troch sa spoluautorsky podieľal Miloš Daniel.

"Je to skvelý pocit. Som veľmi rád, že sa mi konečne podarilo nahrať album, ktorý o niekoľko dní aj oficiálne vyjde. Na začiatku sme mali nahratých 30 skladieb, z ktorých sme na CD nakoniec vybrali deväť.

Každou piesňou tlmočím svoje vnútorné pocity, pri ich písaní som sa inšpiroval životnými skúsenosťami, ktoré sa týkajú mňa, ale aj môjho okolia. CD sme nahrávali v Banskej Bystrici v PJ Sound Studiu u môjho producenta Peťa Dobríka, ktorý sa postaral o výsledný zvuk albumu. Peťo Dobrík je známy spoluprácou s Davidom Kollerom, Lenkou Dusilovou či Luciou Šoralovou. Pomohol mi s aranžmánmi skladieb, s výberom pesničiek, s hudbou, ale aj napr. s výberom muzikantov, ktorí sa na nahrávaní podieľali," prezradil o vzniku CD samotný Martin.

"V týchto dňoch som dal dokopy aj svoju novú kapelu, s ktorou veľa skúšame a tešíme sa na koncerty," dodal spevák.

Martin sa rozhodol, že skúsi šťastie aj v Eurovision Song Contest 2010, do súťaže prihlásil skladbu zo svojho debutu - 'Ja viem'.

Informácie poskytla redakcii Hudba.sk manažérka Andrea Pivarčiová.


Súvisiaci interpreti: Martin Konrád