Presne 16. decembra sa v priestoroch bratislavského nultého priestoru A4 uskutoční jedinečný vianočný večierok. Nevyspytateľná a záhadami opradená kapela Billy Barman sa rozhodla usporiadať pre svojich priaznivcov a priateľov vianočný koncert, spojený s krstom dlhoočakávaného druhého EP, ktoré skupina nahrala spolu s orchestrom Bogdana Mlčkova.

Album bude obsahovať tri nové songy a videodokument o spoločnom nahrávaní a nažívaní s týmto svetoznámym bulharským orchestrom.

Do partie sa pridáva aj nemej atraktívna hudobná zostava The Uniques, ktorá nám príde predstaviť svoj nezameniteľný gitarovo-elektronicko-retrosúčasný sound.

Koncert svätých (takto neosobne nazvali účinkujúci túto akciu) bude prebiehať v duchu neviazanej a búrlivej vianočnej atmosféry, plnej príjemných stretnutí pri poháriku vareného vínka, prípadne studeného pivka a nekonečných plodných intelektuálnych rozhovorov s priateľmi.

Skupina Billy Barman dokonca prisľúbila aj vzácneho balkánskeho hosťa, takže už vlastne ani nieje čo viac dodávať, treba sa prísť skrátka zabaviť do Áštvorky.

Redakcii portálu Hudba.sk poskytol informácie Ján Trstenský.

► SÚŤAŽ! Máme pre vás prekvapenie. V predaji na vianočný dvojkoncert Billy Barman & The Uniques sú posledné vstupenky. Preto nás nesmierne teší, že vám môžeme ponúknuť súťaž. Jeden šťastlivec sa bude môcť na koncerte zabávať aj so sprievodom :-)

Súvisiaci interpreti: Billy Barman