Bratislavské Pasienky sa 18. a 19. decembra stanú miestom, na ktorom úžasní speváci z Broadwaya, skvelí hudobníci a famózni tanečníci predvedú v šou Thriller Live! to najlepšie, čo si momentálne môžete pozrieť naživo v súvislosti s kráľom popu Michaelom Jacksonom! O tom, že to bude šou na vysokej úrovni svedčí aj precízny výber účinkujúcich.

Michael Jackson bol jedinečný. Nielen ako človek, ale i ako tanečník a najmä ako spevák. Nájsť umelcov, ktorí odprezentujú skladby kráľa popu v broadwayskom muzikáli Thriller Live! nebolo jednoduché.

"Michael mal štvoroktátovový rozsah. Nie je veľa spevákov, ktorí by dokázali pokryť tento rozsah a tak som začal mať pocit, že skladby ako 'I'll Be There', 'It's The Falling In Love' a 'I Just Can't Stop Loving You' by najlepšie vyzneli v ženskom podaní a tak je jedným z našich Michaelov žena," povedal na margo výberu spevákov do muzikálu jeho producent Adrian Grant a dodal: "Tiež sme potrebovali nájsť nášho vlastného 'Michaela', ktorý dokáže nielen spievať ako on, ale tiež tak tancovať, vrátane moonwalku. Toto bola asi najťažšia úloha pri výbere účinkujúcich, ale mali sme šťastie a dohodli sme sa s tanečníkom Rickom Bairdom, ktorý v čase príprav muzikálu priamo spolupracoval s Michaelom Jacksonom a bol jeho dablérom vo videoklipe 'You Rock My World'."

Muzikál Thriller Live! prichádza na Slovensko priamo z londýnskeho West Endu a prináša príbeh kráľa popu Michaela Jacksona v podaní špičkových hercov a hudobníkov, ktorý zachytáva jeho život prostredníctvom najväčších hitov: ako 'Man In The Mirror', 'Dangerous' či 'Black Or White'.

Thriller Live! je šou, aká na Slovensku ešte nebola! Už prvé tóny vás vtiahnu do sveta Michaela Jacksona, do sveta jediného a jedinečného kráľa popu!

Muzikál Thriller Live bude mať predstavenia nasledovne:

18. 12. (piatok) - 19.00 hod.
19. 12. (sobota) - 14.00 hod. a 19.00 hod.

Informácie poskytla redakcii Hudba.sk PR manažérka agentúry Street Production Silvia Turnerová.

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson