V novootvorenom bratislavskom Nu Spirit Clube sa budú na Vianoce rozdávať hudobné darčeky. Na Štedrý deň vystúpi brazílsky DJ Tahira a rezidenti Kinet, Felix, Yanko Král a C.O.D.E., to všetko zdarma, kedže sa na vianočnej party nebude vyberať vstupné. Nu Spirit Club bude 24. decembra, rovnako ako Nu Spirit Club, otvorený od 21:00 do skorých ranných hodín. Už o deň neskôr si svoj vianočný darček budú môcť vyzdvihnúť všetci fanúšikovia kvalitnej elektroniky. Do Nu Spirit Clubu príde Rick Wade, skutočná legenda z amerického Detroitu. Na Druhý sviatok vianočný si na svoje prídu priaznivci funku a disca.

DJ a producent Rick Wade sa na scéne pohybuje už od začiatku 90. rokov a produkcia jeho z labelu Harmonie Park patrí k tomu najlepšiemu, čo ponúka žáner zvaný deep house. Na akcii, ktorú spoluorganizuje bratislavské DJské združenie Leporelo, sa predstavia aj domáci DJi Pure, Rafo, Tibor Holoda a leporelovskí Milos a Skank. Táto oslava elektronickej tanečnej hudby sa v Nu Spirit Clube uskutoční už tento piatok 25. decembra.

Obľúbená slovenská klubová kapela Funkiez sa rozhodla svoju pravidelnú Big Exclusive Funk Párty presunúť zo "starého" útulného Nu Spirit Baru do väčšieho Nu Spirit Clubu. Partia hudobníkov zo skupiny Made II Mate obohatená o speváčku Sašu Okáľovú a basgitaristu Patrika Noska je tým najpovolanejším hostiteľom akcie, ktorá má v názve slovo "funk". Funkiez vás zabavia nielen coververziami najväčších svetových hitov tohto žánru či hitovkami od Made II Mate, ale aj svojimi novými vlastnými trackmi. Okrem hostiteľov tam v sobotu 26. decembra uvidíte aj živé vystúpenie formácie Sax’n’Jay, ktorá kombinuje živé nástroje s elektronickými beatmi, a DJ Koki, funkový špecialista spomedzi Nu Spirit rezidentov.

Výhodné predpredajové vstupné na vianočnú house párty s Rickom Wadeom si môžete zaslaním emailu na adresu rickwade@nuspirit.sk. Ak chcete ušetriť pri vstupe na nasledujúcu funkovú akciu, tak mailujte na nuspirit@nuspirit.sk.

Nu Spirit Club, väčšieho brata kultového Nu Spirit Baru, nájdete na Šafárikovom námestí 7, v podzemí bývalého hotela Krym. Nu Spirit Bar na Medenej 16 je 25. a 26. decembra zatvorený.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Radoslav Tomek z Nu Spiritu. Viac na Nuspirit.sk.