Speváčka Misha nám v ankete prezradila, prečo bol rok 2009 pre ňu prelomový a že v novom roku sa dočkáme albumu, z ktorého sa v týchto dňoch do rádií dostáva už druhý singel.

"Pre mňa bol rok 2009 celkom prelomový, hlavne v súkromí. Dokončila som svoj vysnívaný vidiecky priestor na tvorbu, o ktorom som snívala desať rokov. Už mám kde skladať pesničky, keď mi v meste uberá inšpiráciu zhon," hovorí Misha, ktorá však minulý rok musela prekonať aj zdravotné problémy - zlomený členok a pomliaždený krčný stavec - ktoré si spôsobila nešťastným pádom z rebríka.

"Od polky leta som niekoľko mesiacov musela po úraze stráviť v posteli, ale všetko je za mnou a s novým nasadením sa púšťam do nových hudovných projektov s veľkou vďačnosťou, že som na žive a môžem naďalej robiť to, čo mám najradšej," dodáva 34-ročná speváčka.

Začiatok roka strávi za "veľkou mlákou", no po návrate plánuje vydať už svoj štvrtý štúdiový album. "Január a február strávim v New Yorku, načerpám nové nápady, popracujem na materiáli na nový album a ak všetko pôjde hladko, na jar vyjde. Na jar plánujem koncertovať a venovať sa novému albumu. Práve bol do rádií nasadený môj najnovší singel 'Krídla' v spolupráci s Martinom Husovským z Komajoty. Tento song bude súčasťou pripravovaného CD, tak ako aj predošlý singel 'Budeme Alright', na ktorom mi slovom prispel Richard Müller."

Čo priniesol rok 2009 a aké plány do nového roka majú ďalší slovenskí interpreti, si môžete prečítať TU.

--
Foto: Fero Deák, Misha.sk

Súvisiaci interpreti: Misha