Spevák, gitarista, skladateľ, producent, bývalý člen Le Payaco a šéf projektu Sounds Like This. To je Tomáš Sloboda, neprehliadnuteľný článok slovenskej alternatívnej scény, ktorý ešte stále nestihol "spracovať" intenzívny rok 2009, no už teraz vie, že ten nový bude lepší pre nás všetkých. Bodaj by to tak naozaj bolo...

"Bol to veľmi krátky rok. Veľmi dôležitý rok. Stále mám pocit, že som ho nezažil a asi preto si z neho toľko pamätám..." hovorí Tomáš o uplynulom roku a na ten nový sa už teraz teší. "Rok 2010 bude určite zaujímavý, lebo ja som jasnovidec. Ľudia budú odrazu šťastní."

"V našej malej krajine bude veľa lásky a ešte viac práce. Vo voľbách zvíťazi opäť múdrosť a deti si budú robiť zase prstom dieru do čela. Bude to úžasný rok a bola by škoda mať nejaké plány, keď každý deň prinesie čosi lepšie. Prajem všetkým veľa zdravia, smiechu a tanca..." dodáva. V skutočnosti však nejaké plány predsa len má - pre niekoľkými týždňami nám pri príležitosti zverejnenia nového videoklipu prezradil, že sa v prvej polovici roka 2010 dočkáme nového albumu Sounds Like This.

Čo priniesol rok 2009 a aké plány do nového roka majú ďalší domáci interpreti, si môžete prečítať TU.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk