Speváčka Katarína Knechtová ponúkla zo svojho debutového albumu 'Zodiak' už tri single. Sú nimi skladby 'Vo svetle žiariacich hviezd', 'V tichu' a 'V krajine zázrakov'. V týchto dňoch bol do rádií nasadený jej štvrtý a zároveň posledný singel 'Všetko inak vyzerá', ktorý uzatvára významnú kapitolu v jej sólovej kariére.

Nastala teda fáza, kedy sa Katkini fanúšikovia zamýšľajú nad tým, čo bude ďalej. Čo a kedy si pre nich speváčka prichystá. Nasledujúca Katkina odpoveď na túto otázku zrejme všetkých poteší: "V máji plánujem pustiť do éteru úplne novú pieseň z pripravovaného albumu. Rozhodne ďalej pracujem na nových piesňach," prezradila Katarína.

Aktuálny singel 'Všetko inak vyzerá' je v rádiovom éteri úplnou novinkou, avšak už teraz možno predpovedať, že perfektné hudobné spracovanie a výrazný text sa podpíše pod obľúbenosť tejto piesne. Autorkou hudby je samotná Katka a svoje umenie písať kvalitné texty opäť predviedol líder kapely Nocadeň Rasťo Kopina.

Odpoveď na otázku, prečo sa práve táto skladba stala bodkou za albumom 'Zodiak' je veľmi jednoduchá: "Je to moja srdcová záležitosť a myslím, že prišiel jej čas." Samotný názov 'Všetko inak vyzerá' odzrkadľuje obdobie v speváčkinom živote, ktoré bolo plné zmien a nových začiatkov. "Skladba je takou citlivou výpoveďou o mojom odchode z kapely, o tom, ako sa mi zmenil život. O veciach, ktoré medzi ľuďmi ostávajú nevypovedané...," povedala Knechtová pre Hudba.sk.

Zmeny sa ešte stále dejú. Momentálne v meniacej sa zostave Kataríninej kapely: "Je to stále otvorená záležitosť, nájsť správnych ľudí je to najťažšie. Myslím, že mojím najväčším kritériom bolo, aby to ľudia, ktorí budú v kapele, vedeli zahrať čo najlepšie, stotožnili sa s tou muzikou," dodáva prešovská speváčka.

--
Text: Miroslava Kuracinová
Foto: Katarinaknechtova.com

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová