Slovák Tomi Popovič si počas uplynulého týždňa vychutnával pocit predskokana na turné jednej z najslávnejších popových skupín, na ktorom mal možnosť šesťkrát vystúpiť pred tisíckami fanúšikov. Na svojom záverečnom koncerte v rámci japonskej časti This Is Us Tour amerických Backstreet Boys si s dvoma členmi kapely dokonca zaspieval. Pozrite si ako im to na pódiu spolu išlo.

"Na poslednom koncerte Brian a A.J. z Backstreet Boys prišli na pódium a zaspievali si so mnou moju pesničku 'You Can Tell Me', ktorú som originálne napísal pre nich, ale nakoniec vyšla len na mojom albume," prezradil Tomi pre Hudba.sk.

"Bol to neuveriteľný zážitok, či už pre mňa ale aj pre mojich nových fanúšikov v Japonsku," uviedol talentovaný spevák, skladateľ a producent, ktorý sa ako predskokan Backstreet Boys predstavil v Tokiu, v Kóbe a v meste Nagoja. "Nakoniec ma videlo niečo okolo 70 tisíc ľudí. Po koncertoch som bol zavalený masou fanúšikov na podpisy a fotenie," dodal Tomi.




Tomi + Brian & A.J. z Backstreet Boys - 'You Can Tell Me'

A ešte raz z iného pohľadu:


Tomi + Brian & A.J. z Backstreet Boys - 'You Can Tell Me'

Backstreet Boys ho na spoluprácu prizvali počas svojho novembrového koncertu v Bratislave. "Riešilo sa to cez USA a Japonsko tri mesiace, nakoniec to vyšlo," uviedol Popovič, ktorý má na svojom konte dva albumy. Nový album s názvom 'Virtuálna láska' vydal koncom roka 2009. Album vznikol v USA, kde hudobník pôsobí už 13 rokov.

Napriek tomu, že sa zdržiava viac v zahraničí ako doma, spolupracuje aj so slovenskými interpretmi. Je autorom skladieb 'Príbeh' od Tiny a Rytmusa a singla 'Ja a Ty' od Anity Soul. Producentsky sa podieľal na aktuálnom Rytmusov albume 'Kral' (2009).

Informácie, foto a video pre Hudba.sk poskytol Tomi Popovič.

Súvisiaci interpreti: Backstreet Boys