IMT Smile ako prvá a zatiaľ jediná slovenská kapela prišla s originálnym nápadom, ktorým poteší svojich priaznivcov - s novým albumom pripravili zaujímavú aplikáciu ušitú na mieru hudobnému telefónu iPhone. Fanúšikovia tak môžu mať svoju obľúbenú kapelu s najnovšími informáciami stále so sebou.

Stiahnutím tejto free aplikácie získate zaujímavosti o najnovšom albume 2010: Odysea Dva, ako i ukážky všetkých skladieb z albumu, kompletné texty piesní a aktuálne novinky. Ako prví sa dozviete termíny najbližších koncertov vrátane najdôležitejších informácií k jarnému turné. V rozšírenej, platenej verzii, ktorá sa objaví už čoskoro, zverejní kapela i dosiaľ nevydané, nové skladby.

Už v prých dňoch sa aplikácia dostala na popredné miesta v rebríčku Apple iTunes. S touto exkluzívnou aplikáciou môžu byť majitelia iPhonov vždy v centre diania a to aj vďaka interaktívnemu prepojeniu s oficiálnymi webstránkami IMT Smile: Imtsmile.com a Oprisaomna.com, ale aj s oficiálnym Facebookom a Twitterom obľúbenej kapely.

Základnú verziu aplikácie si môžete stianuť zadarmo TU.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček, PR manažér skupiny.

--
Foto: archív IMT Smile

Súvisiaci interpreti: IMT Smile