Turné skupín Para a Billy Barman k novému albumu pod názvom 'Povstanie' je presne v polovici, muzikanti majú za sebou mestá ako Banská Bystrica, Košice, Prešov či Prievidza, pričom všetky doterajšie koncerty boli vypredané. Skupina verí, že tak ako doteraz vždy, aj bratislavský koncert sa stretne s veľkým záujmom fanúšikov a skvelou atmosférou.

Práve koncert v Bratislave je totiž vyvrcholením celej šnúry.

Koncert v bratislavskom PKO sa uskutoční 6. mája. "Keďže na náš vypredaný marcový krst sa nedostalo mnoho fanúšikov, rozhodli sme sa umiestniť bratislavský koncert do PKO, kde budú mať návštevníci väčší komfort a verím, že tentokrát sa všetci zmestíme", povedal s úsmevom Matúš Vallo zo skupiny Para.

Kapela odštartovala turné ihneď po vydaní nového albumu 'Povstanie' začiatkom apríla. Na tohtoročných koncertoch teda Para hráva nielen svoje najväčšie hity za posledné roky, ale aj nové skladby z čerstvého albumu. Svoje miesto si zastala aj mladá kapela Billy Barman, ktorá na koncertoch s Parou dokazuje, že ocenenie "Live kapela roka 2009" v Radio_head Awards je v správnych rukách, keď na každom koncerte dokáže výborne zahriať a roztancovať zaplnené hľadisko.

V prípade bratislavského koncertu sa priaznivci dobrej hudby môžu tešiť až na troch účinkujúcich – okrem kapiel Para a Billy Barman vystúpi aj skupina Sako.

Zostávajúce termíny koncertov aktuálneho turné skupín Para a Billy Barman:

28. apríla - Nitra
29. apríla - Žilina
30. apríla - Liptovský Mikuláš
06. mája - Bratislava
07. mája - Trenčín
08. mája - Pezinok

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Para