Organizátori košického vystúpenia holandského DJa Ferryho Corstena, ktorý sa uskutoční o týždeň 18. júna, boli nútení zmeniť miesto podujatia. Akciu presunuli do Jumbo centra. Pôvodne mal jeden z priekopníkov tanečného štýlu trance vystúpiť v športovej hale Cassosport. Na oficiálnej webovej stránke Ferrycorsten.sk organizátori uvádzajú, že "behom týždňa museli nájsť vhodný priestor na akciu, ktorý by vyhovoval kapacitou ľudí, VIP možnosťami, šatňami, barmi a podobne. Výber nebol vôbec ľahký".

Organizátori napriek nečakanej a nie veľmi príjemnej zmene vzhľadom na blížiaci sa termín vystúpenia sľubujú, že staršie priestory zmodernizujú a prispôsobia tak, aby splnili očakávania návštevníkov. Druhý plánovaný koncert rodáka z Rotterdamu sa uskutoční o deň neskôr v bratislavskej Inchebe v hale D.

Ako sa ďalej uvádza na webovej stránke, divákov čaká netradičný pohľad na umelcov vystupujúcich na pódiu, všetci účinkujúci budú mať oblečené slovenské dresy futbalistov. Následne ich podpíšu a budú venované do dražby, z ktorej získané peniaze poputujú na pomoc deťom v onkologickom ústave. Z dôvodu dopravných komplikácií a zhoršenia zdravotného stavu jedného z účinkujúcich museli organizátori zredukovať slovenské obsadenie. V Košiciach sa predstavia ReOrder a DJ EKG a v Bratislave Róbert Burian a Milan Lieskovský.

--
Zdroj: SITA
Foto: Ferrycorsten.com

Súvisiaci interpreti: Ferry Corsten