Svoj doteraz najúspešnejší hit Niečo máš vybavil Robo Opatovský exkluzívnym videom. Nakrúcal ho v sobotu 26. júna až do neskorých večerných hodín v priestoroch bratislavského hotela Gate One spolu s troma krásnymi ženami. O styling sa postaral Andrej Kusalik, pokiaľ ide o kostýmy všetci účinkujúci prezentovali výlučne tvorbu slovenských tvorcov – Borisa Hanečku, Emy Klein a Jany Gavalcovej.

Opatovský sa netají obdivom k filmom s upírskou tematikou a tú použil aj pri príprave scenára videa ku skladbe 'Niečo máš'. "Vystupujú v nich hrdinovia, ktorí sú bohatí a obklopujú sa luxusnými vecami a toho sme sa držali aj my," vysvetľuje. Aj preto má v klipe hlavná postava modelka Lucia Senášiová na sebe luxusný náhrdelník s 330 diamantmi a briliantové náušnice a Robo Opatovský originálne diamantové hodinky v zlate.

Vo videu sa objavia aj exkluzívne autá – Lamborghini a Bugatti Veyron. Jednotlivé scény sa nakrúcali vo foyeri hotela aj v jeho apartmánoch, posledná klapka padla až pred polnocou.



A hoci je video zaujímavé mimoriadne náročnou a drahou produkciou, určite sa oplatí sledovať aj jeho dej – Roba Opatovského budú prenasledovať tri krásne upírky, no záver bude vraj nečakaný. "Radšej ho dopozerajte až do konca," odkazuje fanúšikom Opatovský.

Klip ešte čaká postprodukcia a skompletizovanie, premiéru bude mať v polovici júla 2010.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Roba Opatovského

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský