Hlavná hviezda série letných žúrov Sound of Summer - český spevák a hudobník David Koller - pricestuje na východ Slovenska mikrobusom. Hoci pôvodne plánoval letieť z Prahy do Košíc špeciálnym lietadlom, rozhodnutie na poslednú chvíľu zmenil.

"Atmosféra v kapele je pre Davida na prvom mieste. Navyše ide o vyvrcholenie celej tejto série a kapela sa veľmi teší. Chalani si už cestou na Šíravu budú v mikrobuse robiť náladu, takže diváci sa môžu tešiť na skvelú, zábavnú šou," vysvetľuje umelcova manažérka Michaela Borzová.

Už v sobotu o 16:00 na Zemplínskej Šírave otvoria brány štvrtého podujatia zo série Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Na veľkom finále sa osvedčená dvojica David Koller a Rytmus bude opäť prezentovať aj spoločnou pesničkou.

Okrem najväčších hitov bývalého frontmana skupiny Lucie a kontroverzného rapera potešia návštevníkov aj koncerty skupín Chiki Liki Tu-a, Heľenine oči či Mariána Čekovského. Každý dospelý návštevník sa navyše môže tešiť aj na "welcome drink" zdarma.

Bohatý program čaká návštevníkov až do noci - párty do rána bude pokračovať v susednom moteli Kamenec. Počas celého dňa sa na pódiu budú konať vtipné súťaže o vecné ceny pod taktovkou moderátora Mareka Makaru. Chýbať nebudú ani súťaže o Miss Mokré tričko či v rýchlosti pití drinkov.

Predchádzajúce tri horúce letné párty si prišlo do Nitry, Prievidze a Banskej Bystrice užiť spolu vyše 6 000 ľudí. Vstup na záverečné podujatie nie je vekovo obmedzený, mládež do 15 rokov však môže prísť iba v sprievode jedného z rodičov alebo zodpovednej osoby. Vstupenky za priateľských 7,90 € získate v sieti Ticketportal, na mieste bude vstupné 9,90 €.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Holetz, PR manažér podujatia. Viac info na oficiálnom webe Citrus.topky.sk alebo na stránke Facebook.com/mojcitrus.

--
Foto: Ondřej Pýcha - Davidkoller.cz

Súvisiaci interpreti: David Koller