Na pripravovanom piatom štúdiovom albume amerického rapera Kanyeho Westa s názvom Dark Twisted Fantasy sa ako hosť objaví aj frontman indie-folkovej kapely Bon Iver Justin Vernon. Tridsaťtriročný raper pre magazín Rolling Stone uviedol, že Vernon naspieval vokály ku skladbe Lost In The World.

Na očakávanej nahrávke medzi hosťami figurujú okrem Vernona aj Dwele, Drake, Nicki Minaj, Big Sean, Eminem, Lil Wayne, Jay-Z, Kid Cudi, Rick Ross, T.I. alebo Tony Williams. Producentsky na pripravovaný album prispeje aj DJ Premier, ktorý počas nedávnej návštevy Francúzska vyhlásil, že West si od neho zobral jeden podmaz a ďalšie dva ešte chce. "Jednu skladbu som mu už dal, ide o inštrumentálku s pomalším tempom. Povedal, že chce odo mňa ešte dve s tým, že tú pôvodnú si nechá tiež. Vokály do nej však ešte nenahrával," uviedol bývalý člen skupiny Gang Starr.

Pôvodne sa mal Westov piaty album volať Good Ass Job, pričom termínom vydania bol 14. september. Raper však najprv oznámil, že nahrávku predbežne premenoval na Dark Twisted Fantasy. Neskôr dodal, že album vyjde až niekedy v novembri. Okrem iných by mala nahrávka obsahovať trojicu skladieb Chain Gang, Lost In The World a Mama's Boyfriend. Prvým singlom by mala byť pieseň Power, ktorej sa chystá unikátny videoklip.

Informácie zverejnila webová stránka Hiphopdx.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Kanyeuniversecity.com