Obyvatelia mestečka Gary v americkom štáte Indiana, kde sa narodil Michael Jackson, si nedožité 52. narodeniny Kráľa popu pripomenú v sobotu 28. augusta. Podľa webovej stránky Digitalspy.com chystajú špeciálne oslavy priamo pred rodným domom, kde Jackson vyrastal. Starosta mesta Rudy Clay je podľa vlastných slov hrdý na to, že môžu vzdať hold "najväčšiemu svetovému umelcovi". Na slávnosti vystúpia domáce kapely aj imitátor popovej ikony.

Michael Jackson, celým menom Michael Joseph Jackson, sa narodil 29. augusta 1958 v meste Gary v americkom štáte Indiana. Michael bol siedmym z deviatich detí Josepha a Katherine Jacksonovcov. Tí sa budú po 60 rokov trvajúcom manželstve pravdepodobne rozvádzať. Ako informovala webová stránka Dailystar.co.uk, 80-ročná Katherine už požiadala o rozvod.

Katherine a Joe nežili v spoločnej domácnosti už približne päť rokov, rozvod však Katherine ako členka Svedkov Jehovových odmietala. K jej definitívnemu rozhodnutiu pravdepodobne prispel najmä mediálny útok na jej osobu zo strany manžela, ktorý vyhlasuje, že za smrť ich slávneho syna je zodpovedná práve ona.

--
Zdroj: SITA
Foto: Michaeljackson.com

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson