Bratislavský klub Randal už o tri týždne opäť privíta slovenskú hardrockovú kapelu No Redemption. Tá tu pred približne pol rokom spoločne s Paľom Drapákom uviedla do života jej debutový album Burning. Okrem nej v piatok 12. novembra vystúpia tiež zoskupenia Torn Pain, Sunity, Hanz's Fuckers a Penx.

Koncert odštartuje o 19:00 kapela Torn Pain, ktorá zahrá prevažne piesne americkej metalovej kapely Lamb of God, nebude chýbať ani ich vlastná tvorba. Po nich sa predstaví štvorica Sunity zo stredného Slovenska, pričom fanúšikov tvrdšej hudby a českého rock'n'rollu potešia aj Hanz's Fuckers z Hulína, ktorí sa slovenským divákom predstavia naživo vôbec po prvý raz. Ako posledný predskokan vystúpi bratislavská formácia Penx, ktorá so sebou prinesie klasický trashmetal osemdesiatych a deväťdesiatych rokov minulého storočia.

Základ skupiny No Redemption sa vytvoril v roku 2004, keď sa počas štúdia na strednej škole zoznámili Pavol Eichler a Tomáš Mikš. Spolu s ďalšími dvoma členmi viac ako rok vystupujú pod názvom Defekt Effekt. Na konci roku 2005 sa ku kapele pripája Juraj Sabela, ktorý hrá na sólovej gitare. Nasledujúci rok prichádza k výmene basgitaristu, s kapelou začína hrať Stano Šimko. Kapelu následne dopĺňa spevák Viktor Illeš a o pár mesiacov kapela mení názov na No Redemption. Album Burning nahrávali v bratislavskom Rough Studiu. Vyšiel po takmer dvoch rokoch príprav. Kapela ho na svojich stránkach pre fanúšikov sprístupnila zadarmo.

--
Zdroj: SITA
Foto: Noredemption.sk

Súvisiaci interpreti: Lamb of God, No Redemption