Anglická speváčka Adele oznámila názov a dátum vydania očakávanej druhej štúdiovej nahrávky. Držiteľka prestížneho hudobného ocenenia Grammy vydá album s názvom 21 24. januára 2011. "Je iný ako môj debut 19. Je o rovnakých veciach, ale v inom svetle," uviedla.

"Teraz prekonávam problémy odlišne. Som trpezlivejšia, úprimnejšia, viac odpúšťam a som si viac vedomá svojich chýb, návykov a zásad. Je to niečo, čo podľa mňa prichádza s vekom. Preto sa nahrávka volá 21," prezradila speváčka, ktorú prirovnávajú k Amy Winehouse či k Duffy. Svoj úspešný debut z roku 2008 pritom taktiež nazvala podľa veku, v ktorom ho nahrala: "Dôvod, pre ktorý som ten prvý nazvala 19, bol ten, že som si chcela uchovať všetko, čo sa mi vtedy stalo a kým som bola - ako fotoalbum, podľa ktorého vidíte počas ďalších rokov svoj rozvoj a zmeny okolo seba."

Producentom albumu je Rick Rubin, ktorý spolupracoval s rockovými hviezdami ako Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Slipknot či System of a Down. Fanúšikovia soulovej a bluesovej speváčky sa tak zrejme môžu tešiť na odlišný zvuk novej nahrávky.

Informácie zverejnila webová stránka DigitalSpy.co.uk.

--
Zdroj: SITA
Foto: Adele.tv

Súvisiaci interpreti: Adele